До Луцькради від ВО «Батьківщина» підуть воїни АТО та волонтери

15 Вересня 2015, 12:32
1747

Участь у місцевих виборах від ВО «Батьківщина» візьмуть нові обличчя, серед яких відомі лучани – учасники АТО та волонтерського руху.

Про це розповів голова Луцької партійної організації «Батьківщини» Сергій Григоренко.

«Люди хочуть оновлення, тому наші кандидати – переважно молоді люди до 35-40 років, – прокоментував Сергій Григоренко. – Є кілька відомих у місті постатей. Зокрема вдова загиблого бійця Майя Шостак, яка хоче порушити тему соціального забезпечення родин полеглих воїнів, легендарний танкіст Микола Тишик, який підтримує ініціативу Юлії Тимошенко щодо контрактного війська, офіцер 14-ї ОМБР Костянтин Байчук. Ми робимо наголос на молоді, громадських активістах, на учасниках АТО і на тих депутатах, які не зрадили принципів партії, гідно працювали впродовж скликання.


За словами Сергія Григоренка, всі добрі ініціативи, що втілюють у місті, – ремонт вокзалу, шкіл і доріг, будівництво нового садочка, обладнання світлофорів тощо – відбувалися за безпосередньої участі фракції «Батьківщина».

«Ми завжди долучаємося до програм, які розвивають наше місто», – зазначив секретар Луцької міської ради.

Більше про участь ВО «Батьківщина» у місцевих виборах у Луцьку читайте у матеріалі «5 основних тез від ВО «Батьківщини»: з чим партія йде на вибори у Луцьку?»

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром