«Ми не застосовуємо до громадян жодних спецзасобів», - Юлія Сиротинська про роботу муніципалів

30 Жовтня 2016, 16:01
5072

Начальник департаменту муніципальної поліції луцької міської ради Юлія Сиротинська стверджує, що їхній підрозділ не має жодних спецзасобів, які міг би використовувати з метою примусу. А всі конфлікти з лучанами виникають через всезагальну безграмотність.

Про це головна муніципалка міста розповіла у п’ятницю, 28 жовтня, під час прямого ефіру програми «Протилежний погляд».

«У нас немає спецзасобів і ми їх не застосовуємо. Методи фізичного або іншого примусу також департамент та його працівники не застосовують. Жодного спецзасобу, навіть пластикових кайданок, на балансі у департаменту та інспекторів немає», – переконує Юлія Сиотинська.

За її словами, основою діяльності інспекторів муніципальної поліції є закон: адміністративний кодекс, протоколи про адміністративне правопорушення, а також приписи.

«Конфлікті ситуації, які ми бачили в сюжеті, це не біда муніципальної поліції, і не тих людей. Це біда нашої юридичної безграмотності. Люди звикли не цікавитись і вважають, що за них будуть думати. Дуже часто адвокати вводять в оману наших мешканців не тільки міста, а й цілої країни»,  – розповіла під час прямого ефіру Юлія Сиротинська.

Використання цього матеріалу без дозволу редакції «Район.Луцьк» заборонене. Авторські права захищені українським і міжнародним законодавством. Під «використанням» мається на увазі повна або часткова републікація цього матеріалу на сторінках інших інтернет-видань (окрім соціальних медіа). Щодо використання матеріалу телефонуйте +38 066 413 29 28 або пишіть на редакційну електронну адресу [email protected].​

Коментарі
30 Жовтня 2016, 18:31
корова
30 Жовтня 2016, 19:23
Какая отвратительная рожа!
21 Квітня 2017, 21:51
Як кажуть ,,Собака лает а коровай идет,, корова чи не корова людина на свому місті і робить свою роботу професійно тут чуваки можете тільки дулю в карманах показувати. Вона права у тім що потрібно все юридично грамотно обгрунтовувати. От наприклад в штатах там сусіди не сваряться а просто заяву в суд і все. А те що надлишкова вага це погано канешно але.. хто на що вчився як кажуть :)
Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром