Центральний парк: поки на майданчику грали волейбол, учаснику турніру побили авто

07 Червня 2015, 14:09
2923

Ініціативні мешканці відновили волейбольний майданчик, що знаходиться в районі «Спартака» у Центральному парку імені Лесі Українки.

Лише 4 червня президент волейбольного клубу «Олюртранс» Юрій Гупало заявив про ініціативу оновити майданчик, як уже вчора, 6 червня, на відновленому полі вперше відбувся волейбольний турнір «Літо-2015».

Волейбольний турнір
Волейбольний турнір

«Участь взяли сім чоловічих команд, були команди не лише з Луцька, а й з Ківерцівського та Луцького районів. В фіналі зустрілись команда "UA-БРУК" та " УДАР", перемогу отримала команда " UA-БРУК", перемігши " УДАР" з рахунком 2:1. Третіми стала команда " ОЛЮРТРАНС" - головні спонсори у відновленні волейбольного майданчика», - написав Гупало у facebook.

Але дуже неприємний інцидент трапився з автомобілями учасників турніру, адже в їхніх авто розбили шибки, порозкидавши все в салоні, але не забравши планшет, цінні речі, гроші. З машини Гупала, щоправда, поцупили шкіряну сумку-портфель з деякими виступами і окремі партійні документи. З яких мотивів це зробили, невідомо. Юрій Гупало уже написав заяву в міліцію з проханням допомогти встановити зловмисників.

Заява Юрія Гупала в міліцію
Заява Юрія Гупала в міліцію

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром