«Якби не ви, хлопці, то бабка мене вбила б», – дідові допомогли відшукати кіз, які могли стати причиною ДТП

27 Жовтня 2016, 20:24
3216

Патрульні і небайдужі лучани знайшли господаря кіз, яких дідусь шукав протягом чотирьох годин, в той час, як тварини розгулювали по вулиці Рівненській.

Нагадаємо, на перехресті вулиць Рівненська та Підгаєцька сталася ДТП за участі автомобілів «Мерседес Спринтер» та «БМВ 5».

Як повідомляє власкор Район.Луцьк, під час допомоги екіпажу патрульних на місці події до них звернулися громадяни і повідомили, що через дорогу щойно перейшли кози, які можуть бути причиною ДТП.

Один із мешканців зауважив, що, можливо, знає, кому належать тварини та попросив допомоги, щоб відшукати власника. В свою чергу, інший чоловік на власному автомобілі відправився шукати тварин.

Патрульні тим часом поїхали з небайдужим громадянином до Теремнівських ставків, де виявили дідуся, який був розгублений, адже вже більш як 4 години шукав своїх кіз.

За цей час другий товариш, який звернувся до поліцейських, знайшов тварин біля кільця на вулиці Рівненській і охороняв їх до приїзду власника.

Дідуся доставили до місця перебування тварин і повернули згубу хазяїну. Він подякував небайдужим і жартома підсумував: «Якби не ви, хлопці, то бабка мене вбила б».


 

Використання цього матеріалу без дозволу редакції «Район.Луцьк» заборонене. Авторські права захищені українським і міжнародним законодавством. Під «використанням» мається на увазі повна або часткова републікація цього матеріалу на сторінках інших інтернет-видань (окрім соціальних медіа). Щодо використання матеріалу телефонуйте +38 066 413 29 28 або пишіть на редакційну електронну адресу [email protected].​

 

Коментарі
28 Жовтня 2016, 14:48
Це і тільки можуть поліцейські, кіз пасти.
Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024
15.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром