Центр: квіткарі просять привести до них Палицю

26 Жовтня 2016, 14:00
2270

Продавцям квітів пропонують покинути тимчасове місце торгівлі на проспекті Волі, натомість підприємці наполягають на узаконенні торгових точок.

Питання конфлікту квіткарів і місцевих мешканців у середу, 26 жовтня, під час сесії міськради оголосив депутат Микита Рабан.

Нагадаємо, що 18 жовтня у зв’язку із завершенням будівництва нового павільйону на тичасове місце торгівлі прибула секретар міської ради Юлія Вусенко, щоб пояснити квіткарям, що місце для торгівлі їм виділили тимчасово, і так чи інакше постане питання про його перенесення.

На питання депутата Юлія Вусенко відповіла, що такий квітковий павільйон змінює бачення центру міста, тому міськрада наполягатиме на його ліквідації. Наразі підприємці, за словами секретаря міськради, не сплачують ніяких коштів за оренду в міський бюджет.

Втім, квіткарі стверджують, що місць у новому павільйоні біля ЦУМу уже немає, тож просять узаконити ті торгові місця, які їм надали на час реконструкції центрального універмагу. За словами Юлії Вусенко, підприємці хочуть обговорити ситуацію з головою облради Ігорем Палицею, якого пропонують запросити на місце встановлених конструкцій для торгівлі.

Тож де будуть торгувати квіткарі, наразі невідомо, проте секретар міськради наголосила, що у такому вигляді і на нинішньому місці квітковий павільйон не залишиться.

Коментарі
27 Жовтня 2016, 00:11
чим погано квіти в центрі міста ?
27 Жовтня 2016, 00:28
Полішук Ігор сказав що треба гнать мітлою квіткарів,
28 Жовтня 2016, 17:55
Так уже ж гонять - випічку, каву, що там наступне?!
Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром