Боголюби: поліцейські нагадали школярам правила дорожнього руху

26 Жовтня 2016, 14:31
3572

Напередодні осінніх канікул інспектор ювенальної превенції спільно з працівниками сектору реагування патрульної поліції Луцького відділення поліції відвідали школу в селі Боголюби Луцького району.

Правоохоронці прочитали учням лекцію на тему: «Правила безпеки під час дорожнього руху», - інформує сектор комунікації поліції Волині.

«Вважаємо, що дітей змалечку потрібно привчати дотримуватися правил дорожнього руху. Такі зустрічі допоможуть дітям уникнути неприємностей на дорозі, виховуватимуть повагу до законів», - зазначив поліцейський сектору реагування патрульної поліції старший сержант Віктор Куприянчик.

Він нагадав дітям, як безпечно поводитися на вулиці, розповів про важливість використання світловідбиваючих елементів у темну пору доби.

Інспектор сектору реагування патрульної поліції старший лейтенант поліції Констянтин Подзізей  розповів юним пішоходам, як поводитись у різноманітних дорожніх ситуаціях. Під час бесіди він звернув увагу на місця підвищеної небезпеки, зокрема, переходи дороги з обмеженою оглядовістю.

Про відповідальності неповнолітніх за вчинення правопорушень поінформував школярів інспектор з ювенальної превенції старший лейтенант поліції Марина Ярошук





 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром