У «Луцькспецкомунтрансі» планують списати старі автомобілі

25 Жовтня 2016, 15:08
2263

У зв’язку з непридатністю шість транспортних засобів, випущених минулого століття, та один причіп хочуть списати з балансу Луцького спеціального комунального автотранспортного підприємства «Луцькспецкомунтранс».

Про це у вівторок, 25 жовтня, під час засідання комісії з питань планування, соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів повідомила начальник відділу управління майном міської комунальної власності Луцької міської ради Алла Грабко.

Вона зауважила, що транспортні засоби оглянув інженер-експерт Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру УМВС України у Волинській області та експерт-товарознавець ПАТ Волинь-Авто. Після огляду повідомили, що агрегати та деталі автомобілів потребують заміни або ремонту.

1

Комісія зі списання основних засобів Луцького спеціального комунального автотранспортного підприємства «Луцькспецкомунтранс», враховуючи тривалий термін експлуатації транспортних засобів, непридатність до експлуатації автомобілів у такому стані, а також те, що відновлювальний ремонт із заміною ряду складових частин є економічно недоцільним, ухвалила рекомендувати директору комунального підприємства Валерію Кузьмичу списати з балансу автомобілі шляхом ліквідації, організувати здачу металобрухту та провести утилізацію.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39