Луцькі патрульні проводять конкурс

25 Жовтня 2016, 17:32
1657

Учнів 1-11 класів та педагогів загальноосвітніх навчальних закладів запрошують взяти участь у конкурсі «Один рік патрульній поліції: служити та захищати».

Про це повідомляють у прес-службі патрульних.

19 грудня 2016 року Патрульна поліція Луцька відзначатиме свій перший день народження. Минуло небагато часу, відколи патрульні вийшли на вулиці міста. Як свідчать опитування та зростання рівня довіри лучан, вони змогли зарекомендувати себе як професійні поліцейські. 

«Ми щасливі від того, що ось уже майже рік відвідуємо навчальні заклади та спілкуємось з дітьми, знаємо – це для них незабутні зустрічі та враження. Ми також отримуємо від цього величезне моральне задоволення. Тому пропонуємо учням Вашого навчального закладу долучитися до відзначення річниці Патрульної поліції та взяти участь у міському конкурсі», – повідомляють патрульні.

Конкурс проходить у трьох номінаціях:

1. Відео на підтримку патрульних.

2. Малюнки.

3. Театральна мініатюра, авторська пісня чи поезія.

Переможці конкурсу отримають призи. Роботи розмістять на офіційній сторінці Патрульної поліції Луцька та представлять у ЗМІ.

Контакти: Володимир Галишин, інспектор патрульної поліції, 0632258027 (телефонувати з 3 листопада)

Оксана Романюк, головний методист Волинської обласної бібліотеки для юнацтва, 09560 58445

Терміни проведення:

Конкурс проводиться в період з 10 жовтня до 10 грудня 2016 року.

Прийом конкурсних робіт здійснюється до 30 листопада 2016 року.

Учасники Конкурсу:

До участі в конкурсі запрошуються учні 1-11 класів та педагоги загальноосвітніх навчальних закладів Луцька.

Участь у конкурсі є добровільною.

Вимоги до конкурсних робіт:

Відео створює команда школярів за допомогою педагогів, вихователів, батьків. Журі розглядатиме та оцінюватиме відеоролики, які викладені в мережі YouTube. Тривалість відеоролика не повинна перевищувати 5 хвилин. Заявка подається на e-mail[email protected]зазначається назва роботи, лінк, прізвище, ім’я та вік автора/авторів, навчальний заклад, клас.

Малюнок на конкурс має бути на папері формату А-3. На зворотній стороні роботи зазначити: назву, техніку виконання, прізвище, ім’я та вік автора, навчальний заклад, клас.

Театральна постановка, авторський вірш, пісня – тривалість до 10 хв. У заявці зазначити назву, вік та кількість учасників, навчальний заклад, клас.

УВАГА! Конкурсні роботи та заявки подаються партнеру конкурсу – Волинській обласній бібліотеці для юнацтва, науково-методичний відділ (проспект Волі, 2), телефон 723 995,  e-mail:  [email protected]

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром