Лучанам презентують «роман-вибух»

25 Жовтня 2016, 13:12
1877

Письменник і журналіст, володар найпрестижнішої національної премії в галузі журналістики «Золоте перо» Остап Дроздов приїде до Луцька із презентацією свого дебютного роману-вибуху «№1».

Зустріч із автором та презентація книги відбудеться у четвер, 27 жовтня, о 18.00 у Книгарні «Є» (вул. Лесі Українки, 30).

Ця книга – дебют Остапа Дроздова у художній літературі. Автор наголошує, що з цього роману починається його літературно кар’єра, бо йому є що сказати цьому світу.

«Мій перший роман – дуже авторський. У ньому багато мене самого, хоча діапазон подій коливається від довоєнного Львова до сьогодні. Роман дуже відвертий. Він зацікавить тих, хто понад усе цінує людину, її страхи, сумніви, біографію і боротьбу за себе», - ідеться у одному з інтерв’ю автора.

«Роман-вибух «№1» – це більше, ніж просто роман, затиснутий жанровими рамками. Це сповідь кількох поколінь, об’єднаних наскрізною ідеєю - відстояти свою ідентичність. Це родинна сага з драматичними поворотами долі і декілька біографій на тлі різних епох», - ідеться на сайті Форуму видавців.

Знайомство із книгою та автором, знаним журналістом Остапом Дроздовим, відбудеться у четвер, 27 жовтня. 

Організаторами заходу в Луцьку стали мистецьке об’єднання «стендаЛь» та Книгарня «Є».


 

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024