У Луцьку з'явиться алея троянд

25 Жовтня 2016, 09:45
Алея троянд у Рівному 5356 Джерело: ytimg.com
Алея троянд у Рівному

Алею планують висадити в районі будинків №31 і 33 по проспекту Волі.

Про це повідомляє менеджер проекту Тома Бащук.

Еко-проект «Алея троянд» реалізує ВОБО «Радість дитинства» за фінансування Екоклубу (Рівне) та програми Активні громадяни від British Council.

«У центрі міста Луцьк є невеликий сквер з занедбаними газонами. В народі сквер має назву «Алея Троянд», хоча за моєї пам’яті там не було жодної квітки. Ми маємо на меті створити алею, яка відповідала б своїй назві, і започаткувати культуру озеленення та окультурення різних куточків міста», – ділиться планами заступник голови організації Лідія Кожевнікова.

Проект алеї передбачає розміщення 14-ти арматурних арочних конструкцій на клумбах, висадку троянд, що плетуться, посів трави.

Небайдужих жителів міста планують долучити до роботи над створенням алеї. За анонсами можна слідкувати на сайті та на сторінці у Facebook.

«Наразі з владою погоджено всі питання та дозволи для висадки троянд та встановлення конструкцій. Чекаємо фінального варіанту арок, знаємо, що на сьогодні їх фарбують, тож за кілька днів будемо скликати небайдужих до висадки майбутнього розарію!» – повідомляють представниці організації.

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром