«Спорт для всіх» надаватиме платні послуги

24 Жовтня 2016, 12:09
1792

Комунальний заклад «Спорт для всіх» надаватиме спортивні споруди та спортивний інвентар для проведення спортивно-видовищних заходів.

Про це директор КЗ «Луцький міський центр фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх» Луцької міської ради» Наталія Назарук розповіла на засіданні комісії з питань міжнародного співробітництва, інформаційної політики, молоді, спорту та туризму у понеділок, 24 жовтня.

Вона зазначила, що завдяки наданню платних послуг «Спорт для всіх» зможе частково компенсувати витрати для функціонування закладу та зменшити навантаження з міського бюджету. Передбачають, що вісім територіальних приміщень центру та інвентар надаватимуть тренерам для проведення спортивних заходів.

Залежно від приміщення, година занять для тренера вартуватиме 30-40 гривень. Від одного тренера заклад отримуватиме 400-450 гривень на місяць. Окрім того, в договорі буде прописано, що кожен тренер зобов’язується надавати безкоштовні послуги для мешканців мікрорайону не рідше, ніж один раз у тиждень.

Усі гроші будуть надходити на спеціальний рахунок та підуть на покриття господарських витрат – ремонт обладнання, прибирання, часткове відшкодування комунальних послуг.

Коментарі
24 Жовтня 2016, 20:12
а куди ідуть гроші які ми платимо зараз
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром