Луцьк європейський: гостей міста вражають освітлені переходи

23 Жовтня 2016, 16:21
2160 Джерело: facebook.com

Журналістка з міста Кропивницький, власкор телеканалу «1+1» Олена Шворак після візиту до Луцька описала свої враження від міста.

Жінка стверджує, що приємно вражена рівнем розвитку Луцька – пише «Волинь24».

Журналістка написала у Фейсбуці: 

«Тиждень після тривалої перерви на Західній Україні. Нічого не пишу і не публікую, бо маю культурний шок. Сьогодні лише фотофакт. У рідному моєму Луцьку освітлюються не лише вулиці, а й пішохідні переходи». 
Олена Шворак розмістила фото освітленого пішохідного переходу і прокоментувала: «Конкретно оцей – у віддаленому районі теж. Не думаю, що коштує це багато, але скільки врятованих життів! Жовтим світлом ліхтар блимає водіям, попереджаючи, що треба пригальмувати. Два білих - освітлюють зебру». 

«А у нас навіть перед виборами нічого не роблять. У нас вулиці – пекло. Ми Луцьком вражені. Справді європейське місто!», – прокоментувала журналістка.
На прохання розповісти, що ще відзначила у Луцьку, Олена Шворак пояснила: «Дороги. Дуже хороші. Будівництво – дуже багато будинків будують. Реконструкція «Променя». Діяльність ОСББ».
«Мер не на місці у нас, в Кропивницькому. Доріг нема. Дороги лише до хат депутатів асфальтують. Недобудова скелетом у центрі вже багато років». – додала вона.
Цікаво, що у коментарях до посту Олени Шворак один з користувачів повідомив: ліхтар на фото виготовлений у місті Кропивницькому на ПАТ «НВП «Радій».

 

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром