O.Torvald відіграв у Луцьку сольний концерт

23 Жовтня 2016, 10:13
2408

Після майже п’ятирічної перерви сольний концерт O.Torvald відбувся 21 жовтня у нічному клубі NEW OPERA DANCE CLUB.

Вечір п’ятниці у Луцьку обіцяв бути спекотним для всіх, хто довго чекав на приїзд O.Torvald «Mr.DJ» до нашого міста з новим альбомом «#Нашілюдивсюди» – пише Таблоїд Волині. 

Нагадаємо, напередодні лідер гурту Євген Галич побував на зустрічі із студентами СНУ імені Лесі Українки.

Перед виступом «оторвальдів» «розігрівати» публіку на сцену вийшла команда Fontalizа. Це молодий гурт з Донеччини, який Галич називає наразі одними із найкращих та найперспективніших в Україні. Дивували вони лучан запальною сумішшю панк-року, гранджу і рок-н-ролу. 

Соліст гурту Павло Холошев навіть так захопився виконанням, що не помітив, де закінчується сцена, і просто звалився з неї. На щастя, все обійшлося. Якщо хтось встиг загадати бажання, то воно має всі шанси збутися, адже кажуть, падаючі зірки цьому неабияк сприяють.

«Ми не були тут п’ять років. За цей час багато що змінилося, це вже не «Кораблик» чи «Майдан», а набагато гламурніший клуб», - сказав він після першої виконаної пісні.

І дійсно, за цей час гурт зробив просто гігантський стрибок у своєму розвитку та сьогодні творить (чи навіть правильніше сказати – витворяє) справжні рок-шоу на найбільших фестивалях та майданчиках країни. Так, зовсім нещодавно вони зібрали повний зал у «Stereo Plaza» – найбільшому концертному клубі України, а це приблизно 6000 людей.  

У Луцьку, звісно, масштаби були в рази менші. Але O.Torvald на те і O.Torvald, що для «наших людей» відривається і викладається повністю завжди. Так і цього разу: обійшлося без слему, проте присутні в залі добряче настрибалися, накричалися та спітніли.

Музиканти привезли нові композиції з альбому «Нашілюдивсюди», з якого найгарячіше публіка сприйняла треки «#Нашілюдивсюди» та «Вирвана». А також пролунали і давніші запальні та ліричні хіти, серед яких стара добра «Без тебе», яку під цілий бек-вокальний хор фанатів Женя Галич заспівав акустично.

Традиційно в кожному місті O.Torvald виконує одну композицію, яка ніколи не повторюється в інших містах. У Луцьку нею стала драйвова «Смак отрути».

Женя Галич багато говорив, він зізнався, що луцька публіка чомусь нагадала йому Кузьму. А після однієї з пісень він звернувся до дівчини у натовпі та поцікавився, чому вона така сумна.

«Я дивлюсь на тебе вже весь вечір, а ти якась така смутна. Сонце, що сталось?», – з посмішкою запитав фронтмен та запропонував їй для підняття настрою випити віскі з колою. Сам же також склав їй компанію прямо на сцені і жартома підморгнув хлопцю дівчини, яку звали Ірина, мовляв, чувак, можеш не дякувати. Та додав, що «ми робимо так, щоб у когось сьогодні був секс».

Після концерту, як співається у тому ж «Mr.DJ», задоволені, стомлені та спітнілі лучани мали нагоду продовжити вечір на афте-паті у пивному клубі «Майдан».











1













































 

Використання цього матеріалу без дозволу редакції «Район.Луцьк» заборонене. Авторські права захищені українським і міжнародним законодавством. Під «використанням» мається на увазі повна або часткова републікація цього матеріалу на сторінках інших інтернет-видань (окрім соціальних медіа). Щодо використання матеріалу телефонуйте +38 066 413 29 28 або пишіть на редакційну електронну адресу [email protected].​

Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром