У Луцьку підробляли пральні порошки світових брендів

22 Жовтня 2016, 17:13
2160 Джерело: http://vol.gp.gov.ua/

Група осіб на території міста Луцька й Луцького району налагодила виробництво контрафактних пральних порошків та миючих засобів.

Спритники фасували невідомі речовини у тару із незаконно виготовленими етикетками відомих світових брендів  «Persil», «Тіdе» та «Аriel», – повідомляє прес-служба прокуратури Волинської області.

Прокуратура здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом незаконного використання торгових знаків для товарів, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 229 Кримінального кодексу України.

Наразі працівники слідчого управління Головного управління Національної поліції в області спільно з оперативниками Управління захисту економіки Департаменту захисту економіки Національної поліції України проводять санкціоновані судом обшуки за місцями організації незаконних виробництв, у житлі та транспортних засобах фігурантів провадження.  Та вилучають незаконно виготовлену продукцію, засоби її виробництва, грошові кошти і майно, здобуте злочинним шляхом.

Триває досудове розслідування.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром