Центр: на Волі димить ремонт

11 Вересня 2015, 13:23
2652

Перед головним корпусом СНУ ім. Лесі Українки стоїть дим.

Причина тому – ремонт проспекту Волі. Станом на ранок тут немає чим дихати, вулиця заповнена пилом, утім виконавців, які капітально ремонтують дорогу, це здається, зовсім не бентежити, повідомляють Волинські новини.

Лучани дивуються: як до такого можна було додуматися – ранковий час, студенти приходять на навчання, викладачі – на роботу, дехто пробує пити каву в кафешках поряд, утім швидко відмовляється від невдалої ідеї.

«Мало того, що міст на Перемоги вже кілька місяців ремонтують – з одного боку діло добре, а з іншого – що за показуха перед виборами? Півтижня на мості порожньо, тільки затори, півтижня в'яло хтось-щось робить… Чому не в інший час? Чому не оперативно? Так зараз ще й цей цирк в центрі міста? Чим дихати? Аж на зубах скреготить! Де взагалі здоровий глузд?», – обуруюється лучанин Микола, який живе біля місця проведення робіт по проспекту Волі.

Чоловік переконує, він – «зовсім не проти оновлення проспекту, більше того, цього разу – то не традиційний для місцевої влади ямковий ремонт, а нарешті капітальний, але ж час і методи треба обирати адекватні».

Нагадаємо, на початку вересня почали масштабний ремонт проспекту Волі.

 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром