Кривий Вал: на вулиці – хаос через візовий центр

21 Жовтня 2016, 12:16
4487

Пункт прийому вiзових анкет у Луцьку, який перенесли з околицi в центр мiста, створює незручностi жителям.

Про це пише газета «Експрес».

Вулиця Кривий Вал уже на свiтанку заповнена людьми й хаотично припаркованими автомобiлями. Сюди, у примiщення торговельного центру, переїхав з вулицi Дубнiвської, що на околицi мiста, пункт прийому вiзових анкет.

У скверику з пам'ятником поетовi Костю Шишку на лавочках сидять спритнi дiлки, що пропонують за певну суму вирiшити вiзовi питання.

«Це просто неподобство! - обурюється лучанин Андрiй Мисько. - Машин бiльше, нiж людей! Стоять по обидва боки вулицi. Нi проїхати, нi пройти. А ще ж розгорнуть торгiвлю бiляшами, чебуреками. Був центр - став базар. Чому дозволили це зробити? Треба було спочатку провести громадськi слухання».

Олена Борачук мешкає неподалiк. Обурена тим, що люди, якi хочуть оформити вiзи, справляють природнi потреби де доведеться -- пiд будинками або деревами.

«Громадського туалету на вулицi Лесi Українки нема, - стверджує панi Олена. - Торговельний центр вiдкривають о пiв на дев'яту. А люди стають у чергу задовго до вiдкриття. Їх можна зрозумiти - мерзнуть. Але як бути нам? Те саме було й кiлька рокiв тому, коли вiзи видавали на Данила Галицького».

Читайте також: У польському консульстві прокоментували перенесення візового центру

Панi Людмила, екскурсовод iз Рiвного, привезла до Луцька туристичну групу. Вона теж шокована побаченим.

«У скверику на розi вулиць Лесi Українки та Кривий вал ми завжди з туристами зупинялись, - каже панi Людмила. -  Бiля пам'ятника люди фотографувалися. Тепер там нiде навiть сiсти. Сквер заполонили якiсь пiдозрiлi особи. А машин скiльки на Кривому валi! До пам'ятника Миколi Чудотворцю ми ледве пройшли».

За словами прес-секретаря патрульної полiцiї Луцька Ольги Бузулук, з перших днiв переїзду пункту прийому вiзових анкет на вулицю Кривий вал вiд лучан надходять скарги.

«Про вiдкриття пункту прийому вiзових анкет у центрi Луцька нас не попередили, - каже Ольга Бузулук. - Якби знали завчасно, одразу виставили б там патруль. Там працюватиме окремий екiпаж, що стежитиме за паркуванням та безпекою дорожнього руху».
 

Коментарі
21 Жовтня 2016, 16:19
дайте ще 5 000 000 грн. на Кривий Вал і буде парядок
21 Жовтня 2016, 18:02
візьми в себе в дома в сейфі
Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром