Що може отримати Луцьк від співпраці з Прилуцьким

20 Жовтня 2016, 15:03
1887

Прилуцька сільрада готова надати для забудови 65 гектарів сільської землі біля «Панського лісу».

Про це у четвер, 20 жовтня, під час постійної комісії міської ради з питань генерального планування, будівництва, архітектури та благоустрою, житлово-комунального господарства, екології, транспорту та енергозбереження повідомив заступник міського голови Сергій Григренко.

Він зазначив, що наразі обидві сторони напрацювали проекти договорів про співпрацю, які передбачають вклад міста у культурне життя, інфраструктуру та медицину села.

Втім, голова комісії, депутат Андрій Козюра зауважив, що у договорах немає підтвердження тому, що після інвестування близько 2,5 мільйонів гривень з міського бюджету в розвиток села, Прилуцьке у перспективі погодиться на об’єднання. Крім того, ніде не зазначено, що отримує Луцьк взамін.

На це Сергій Григоренко повідомив, що представники сільради готові надати 65 гектарів землі біля так званого «Панського лісу». На цій ділянці є землі паїв та запасу. Тож прилуцька громада у перспективі зможе розглянути будівництво будь-яких об’єктів чи то житлового, чи комерційного призначення, якщо це відповідатиме нормам.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром