На потреби приміських сіл виділили більше двох мільйонів гривень

20 Жовтня 2016, 13:29
1695 Джерело: maiaky-rada.gov.ua

На сесії Княгининівської сільської ради, яка відбулася 13 жовтня, виділили кошти на потреби підпорядкованих сільській раді населених пунктів.

Про це у Facebook написала Княгининівський сільський голова Олена Твердохліб.

Так, у селі Княгининок виділили 1 мільйон 440 тисяч гривень на капітальний ремонт вулиці Бригадний двір. На цій же вулиці, а також на вулиці Поліській і на території дитячого садочка встановлять освітлення. У сільську бібліотеку планують купити принтер та оновити бібліотечний фонд, а танцювальному колективу «Первоцвіт» пошиють нові костюми.

Капітальний ремонт дорожнього покриття вартістю 478 тисяч гривень проведуть на вулиці Слов’янській у селі Зміїнець. Ліхтарі освітлення у цьому населеному пункті встановлять на вулицях Нижня, Ланова, Журавлина і Травнева.

У Милушах здійснять поточний ремонт вулиці Гагаріна – на це виділили 440 тисяч гривень. Бібліотеку села збираються поповнити новою літературою і принтером.

Також на сесії виділили кошти на проведення Дня села Сирники, а в сільський клуб закуплять обігрівачі.

Крім того, кожна сім’я загиблого чи померлого воїна АТО, яка проживає на території сільської ради, отримає грошову допомогу у розмірі 10 тисяч гривень.

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром