Кривий Вал: що зміниться на вулиці після ремонту

20 Жовтня 2016, 09:41
1689 Джерело: lutskrada.gov.ua

Покриття проїзної частини та тротуару однієї з центральних вулиць міста знаходиться в незадовільному стані і не відповідає вимогам ДСТУ 3587-97.

Про це повідомляють на сайті Луцької міської ради.

Через осідання відбувається застій води на тротуарах. Це змушує пішоходів виходити на проїзну частину, що наражає людей на небезпеку. Плитка тротуарного покриття розбита або має великі тріщини, що може призвести до травмування пішоходів. На деяких ділянках покриття тротуарів практично відсутнє.



Потребують ремонту колодязі інженерних мереж, які знаходяться нижче або вище рівня покриття. Бордюрний камінь має пошкодження і потребує заміни.

Проект реконструкції вулиці передбачає підсилення дорожнього покриття бетоном. Існуюче покриття планують замінити на ділянці від перехрестя з вулицею Лесі Українки до перехрестя з вулицею Богдана Хмельницького.



На ділянці від вулиці Глушець до вулиці Лесі Українки асфальтобетон замінять на покриття під природний камінь. Новими будуть і тротуари – їх планують викласти бетонною дрібнозернистою плиткою ФЕМ з різним кольоровим наповненням. Світильники вуличного освітлення замінять новими енергозберігаючими.


Реконструкцію розглядають як один із основних елементів організації міського простору мережі історичних вулиць, що межують з історико-культурним заповідником та формують «обличчя» міста. Метою ремонтних робіт є створення комфортного рекреаційного середовища в центральній частині міста, організація пішохідного зв’язку центру міста та Луцького історико-культурного заповідника.





Коментарі
20 Жовтня 2016, 12:46
Набридлло заходити на волинські сайти дивитися одні й ті самі фото, читати один і той самий текст
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром