Десять пунктів, які треба виконати для встановлення теплового лічильника на пільгових умовах

06 Червня 2015, 12:48
3853

Луцька міська рада обіцяє профінансувати 40% вартості робіт зі становлення теплових лічильників. Пріоритет надаватимуть тим будинкам, де немає заборгованості за компослуги.

Увага! Міськрада фінансує лише встановлення загальнобудинкових лічильників обліку тепла. Програма не діє на встановлення лічильники по окремих під’їздах.

 

  1. Провести збори і оформити протокол, який підтверджує згоду мешканців будинку взяти участь в програмі співфінасування.
  2. Обрати на зборах старшого по будинку, який візьме на себе організаційні питання.
  3. Уповноваженому представнику мешканців житлового будинку необхідно подати заяву та відповідні документи (копії: паспорта, ідентифікаційного персонифікованого номеру, протоколу загальних зборів мешканців будинку, дозвіл балансоутримувача) для отримання технічних умов в ДКП "Луцьктепло" (вул. Гулака Артемовського, 20; кабінет 202)
  4. З технічними умовами звернутися до організації, яка має сертифікат на виконання проектних робіт, і замовити проектно-кошторисну документацію.
  5. Погодити проект з теплопостачальним підприємством та з територіальним органом виконавчої влади у галузі метрології (ДП "Волиньстандартметрологія" (вул. Світла, 4).
  6. Погоджену проектно-кошторисну документацію подаєти на експертизу в Волинську філію ДП "Укрдержбудекспертиза" (вул.Даргомижського,7).
  7. Проектно-кошторисної документації зі всіма погодженнями передати в департамент житлово-комунального господарства Луцької міської ради (вул. Богдана Хмельницького, 40а) для прийняття рішення щодо можливості проведення робіт в рамках Програми.
  8.  Зібрати кошти на співфінансування монтажних робіт та укласти трьохсторонню угоду із виконавцем робіт, на рахунок якого перераховуються кошти співучасників програми.
  9. Обрати особу, яка буде відповідати за збереження, безпечну експлуатацію вузла обліку теплової енергії до моменту його передачі на баланс ДКП "Луцьктепло".
  10.  Старший по будинку, департамент житлово-комунального господарства Луцької міської ради і ДКП "Луцьктепло" укладають тристоронній акт передачі вузла обліку теплової енергії на баланс ДКП "Луцьктепло".

Детальніше можна дізнатися в Порядку погодження та встановлення загальнобудинкових вузлів обліку теплової енергії по програмі капітального ремонту житлового фонду міста Луцька

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром