Новобудови: що будують у 33-му мікрорайоні

18 Жовтня 2016, 18:00
10519

У 33-му мікрорайоні здійснюють будівництво на трьох ділянках, ще дві споруди уже здали в експлуатацію.

Район.Луцьк продовжує інформувати про об’єкти, які зводять у тій чи іншій частині міста.

На цей раз пропонуємо переглянути, які новобудови з’являться у 33-му районі і що нещодавно здали в експлуатацію. У цій частині міста ми нарахували три новобудови житлового призначення і дві культові споруди.

 

Проспект Соборності, 22б

Будівництво двохсекційного ЖК «Егоїст», розташованого на одному з центральних проспектів Луцька, стартувало у ІII кварталі 2015 року.

Цей житловий комплекс має доволі комфортне внутрішнє та зовнішнє облаштування. Кожна квартира забезпечена системою автономного опалення, вентиляцією припливно-витяжного типу, металопластиковими вікнами з двохкамерним склопакетом та чотирьохкамерним профілем тощо.

Територію навколо будинків облаштують зонами відпочинку для дітей та дорослих, спортивним майданчиком, зоною озеленення та розташованим неподалік паркінгом.

Детальнішу інформацію читайте на офіційному сайті.

1

 

Проспект Соборності, 16в

Дев’ятиповерхівку на проспекті Соборності почали будувати 2013 року. 2015 року споруду здали в експлуатацію. Генпідрядник ТзОВ «Західелектромонтаж», проектувальник – ТзОВ «Житлобуд». Наразі у новобудові залишилося дві вільні квартири. За квадратний метр у цій багатоповерхівці потрібно заплатити від 20 тисяч гривень.

1

 

Вулиця Ветеранів, 21

Житловий багатоквартирний будинок на десять поверхів почали зводити 2014 року і за рік завершили будівництво. Генпідрядник – ТзОВ «Майтім», проектна організація –  МПП АДК. Нині забудовник пропонує ще дві вільні квартири на восьмому поверсі.

Детальнішу інформацію читайте на офіційному сайті.

2

 

Проспект Соборності, 8а

У 2014 році поблизу гімназії №21 заклали капсулу під будівництво верхнього храму Благовіщення Пресвятої Богородиці УПЦ КП. Нижній храм святителя Луки Кримського уже збудований, але ще не оздоблений. Там наразі проходять богослужіння, а верхній досі знаходиться на стадії будівництва. Настоятель Благовіщенської громади –  священик Микола Савчук.


 

Проспект Соборності, 39

Наприкінці минулого століття на проспекті Соборності почали будувати Кафедральний собор Всіх Святих Землі Волинської. Це православний храм, який споруджують на честь 1000-ліття Волинської єпархії в місті Луцьку. Камінь під новий храм УПЦ МП заклали ще 1998 року. Активну фазу будівництва почали у 2000 році. Нині богослужіння здійснюють у тимчасовому приміщенні собору. Настоятель церкви – протоієрей Володимир Яцишин.

1


 

Використання цього матеріалу без дозволу редакції «Район.Луцьк» заборонене. Авторські права захищені українським і міжнародним законодавством. Під «використанням» мається на увазі повна або часткова републікація цього матеріалу на сторінках інших інтернет-видань (окрім соціальних медіа). Щодо використання матеріалу телефонуйте +38 066 413 29 28 або пишіть на редакційну електронну адресу [email protected].​

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром