Центральний парк: приготують 300 літрів безплатного борщу

10 Вересня 2015, 12:21
2142

У Центральному парку 27 вересня відбудеться перше сімейне свято «Фестиваль національної кухні».

Усіх охочих частуватимуть українськими стравами – борщем, варениками, салом, бограчем, кулішем, дерунами. Для активних і непосидючих готується безліч різноманітних конкурсів та вікторин, майстер-клас з приготування українських страв від кращих кухарів Волині, змагання серед волинських закладів торгівлі на кращі страви, святковий ярмарок ужитково-прикладного мистецтва, кулінарні майстер-класи від відомих волинян, козацькі розваги та святкова концертна програма за участі квартету «Аккорд», колективу «Чачка», гурту «МоторРолла» та інших, повідомляють організатори.

У рамках фестивалю відбудеться «Свято борщу» – сучасний, яскравий, інтерактивний кулінарний проект, який уже відбувався в різних куточках нашої країни. На луцькому фестивалі приготують 300 літрів борщу за різними рецептами, які потім зможуть скуштувати усі охочі.

Для наймолодших учасників смачного родинного дійства працюватиме дитяче містечко, де зможуть знайти собі заняття усі маленькі гості.

Оргкомітет запрошує до участі у фестивалі народних майстрів, медоварів, творчі колективи, заклади торгівлі та виробників продуктів харчування.

Організатор фестивалю – громадська організація «Volfest» запрошує охочих долучитися до фестивалю.

Фестиваль відбудеться за підтримки Луцького міського голови Миколи Романюка.

Більш детально про фестиваль у «Вконтакте».




Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром