Луцьк, 5 червня: зловили двох злодіїв, знайшли потопельника і зняли кліп

05 Червня 2015, 23:49
3130

Весь день в обласному центрі тривали урочистості з нагоди Дня журналіста. Тим не менше новини у ЗМІ продовжували з'являтися.

Вранці у Стиру знайшли 44-річного чоловіка.  Напередодні у парку знайшли забуті речі загиблого. Після обшуку речей люди знайшли документ, який підтверджував, що чоловік працював на Луцькому підшипниковому заводі. За словами колег загиблого, чоловік після роботи вирішив скупатися, після цього його ніхто не бачив.

Затримали злодія, який «обчистив» 15 дачних будинків і новобудов. Ним виявився 55-річний лучанин, який крав в основному будматеріали та електроінструменти. На «зароблені» гроші чоловік винаймав житло і жив для власного задоволення. Загальна сума збитків становить більше 30 тисяч гривень. Чоловікові загрожує до шести років позбавлення волі.

На одному з міських ринків жінка поцупила два спортивних костюми і шкарпетки. Тепер злодійка може отримати до трьох років позбавлення волі. До луцьких правоохоронців із повідомленням про крадіжку звернувся 50-річний місцевий житель. Заявник є приватним підприємцем, має на місцевому базарі контейнер із одягом. Близько обідньої пори до торгової точки зайшла молода жінка. Панянка вподобала собі річ. Тож коли приміряла її за ширмою, прихопила із собою два спортивних костюми та шкарпетки.

Мерія допоможе лучанам встановити лічильники на тепло. Для будинків, що знаходяться на балансі ЖКП 60% вартості відшкодовує міський бюджет, 40% – співвласники квартир. Для ОСББ співвідношення 70% – міський бюджет, 30 % – співвласники квартир. 

Луцький гурт «Давня казка» відзняв кліп на пісню «Казкова». В сюжеті йдеться про єгипетського фараона, який зрадив своїй «Клеопатрі» і вона відправила його у майбутнє за допомогою чарів.  Презентувати кліп планують вже у липні-серпні. 

 

Ввечері п'ятниці відбувся тематичний концерт у драмтеатрі "Наш Івасюк", який організувала співачка Тетяна Ціхоцька.

Оглядала місцеві інтернет-ЗМІ Наталка Пахайчук

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39