У місті буде три нові зони відпочинку

14 Жовтня 2016, 15:22
2850

Відповідно до Генерального плану розвитку Луцька в західній частині міста, а саме райони, які історично називають Красне, Кічкарівка та в районі вулиці Ковельської передбачили створення трьох зон відпочинку та рекреації.

Про це йдеться у відповіді на електронну петицію про парк в районі затоки річки Стир на вулиці Ковельській.

Повідомляється, що одразу три зони відпочинку створять у Луцьку: «Гідропарк Гнідавський» в заплаві річки Стир, парк «Омелянівські ставки» та Лугопарк на вулиці Набережній.

«Департамент житлово-комунального господарства зобов’язано розробити проект благоустрою даної спортивно-відпочинкової зони та погодити його в установленому законом порядку.

Відповідно до затвердженої схеми в межах вулиць Ковельської, Набережної, Шевченка та річки Стир (на території площею вісім гектарів) заплановано влаштувати комплекс спортивних та дитячих майданчиків, зон відпочинку та встановлення малих архітектурних форм.

У зв’язку із значними площами природних територій та капіталовкладеннями для їх створення і облаштування, роботи будуть здійснюватись поетапно та фінансуватись з різних джерел, основним з яких повинні стати інвестиційні кошти», - йдеться у відповіді на петицію.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром