«Спорт для всіх» буде заробляти

13 Жовтня 2016, 14:30
2418

Комунальний заклад «Луцький міський центр фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх» Луцької міської ради»  буде надавати платні послуги.

Про це йшлося на засіданні комісії з питань торгівлі, послуг та розвитку підприємництва у четвер, 13 жовтня.

Директор центру Наталія Назарук розповіла, що відповідно до постанови Кабінету міністрів, є затверджений перелік платних послуг, які можуть надаватися комунальним закладом.

«Спорт для всіх» має 8 територіальних приміщень зі спортивними секціями. Відтак планують, що спортивні споруди та спортивний інвентар будуть надавати для проведення спортивно-видовищних заходів.

У комунальному закладі є спеціальний фонд, куди будуть надходити гроші, які КЗ планує витрачати на господарські витрати. Зокрема – на ремонт та прибирання приміщень, методичні матеріали,  аптечки та інші потреби.

Передбачається, що тренери, які орендуватимуть приміщення для проведення платних занять, надаватимуть і безоплатні послуги для вихованців закладу (малозабезпечених та дітей учасників АТО).

Розмір плати за годину оренди кожного приміщення буде відрізнятися, а орендувати приміщення та відповідно проводити навчання зможуть тільки ті тренери, котрі мають відповідну кваліфікацію. 

Читайте також: Депутати проти збільшення штату у КЗ «Спорт для всіх».

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром