Навколо ЦУМу «кишить» автоандонами

05 Червня 2015, 18:00
1842

На проспекті Волі біля Центрального універмагу ніде пройти чи проїхати, тому що власники позалишали свої автівки не у спеціально відведених для цього місцях, а де їм зручно.

Спіймати порушників на гарячому та провести профілактичні заходи намагалися працівники ДАІ спільно з громадським активістами та журналістами 5 червня.

Як розповів  начальник Луцького ДАІ Віктор Главічка, такі рейди відбуватимуться час від часу.

«Потреба у таких спільних рейдах є. І ми ще будемо неодноразово це робити. Останнім часом водії паркуються занадто близько від зебри, тож вони, порушуючи ПДР, ще й створюють проблеми для інших водіїв. Це створює потенційно аварійну ситуацію. Крім того, побільшало водіїв, які сідають за кермо в стані алкогольного сп`яніння», – зазначив Віктор Главічка. 

Він звернув увагу і на те, що наразі в Луцьку працює майже вдвічі менше ДАІшників, аніж раніше. І це теж створює певні проблеми. Зокрема, іноді неможливо прибути вчасно на місце ДТП чи впіймати порушників правил дорожнього руху.

А тим часом активісти «Автомайдану України», що спільно проводять рейди, переконують: потрібно не просто робити серйозні зауваження порушникам та штрафувати, а на законодавчому рівні регулювати це питання. Тоді і порядок буде.

Проспект Волі. Автоандони припаркувалися прямо на пішохідному переході
Проспект Волі. Автоандони припаркувалися прямо на пішохідному переході

Автоандони з лівої сторони від ЦУМу. Справа-автостоянка.
Автоандони з лівої сторони від ЦУМу. Справа-автостоянка.

 

 

 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром