Гордіюк: затримали небезпечного злочинця-втікача

10 Жовтня 2016, 22:55
2615 Джерело: ГУНП у Волинській області

Поліцейські спільно із працівниками прокуратури Волині впіймали злочинця, який у ніч з 15 на 16 вересня втік з Луцького ізолятора тимчасового тримання.

На момент затримання чоловік перебував у будинку на вулиці Гордіюк, повідомляють у прес-службі прокуратури.

У нього вилучили зброю, особисті речі й доставили в головне управління Національної поліції в області для проведення слідчих (розшукових) дій.

Наразі правоохоронці ведуть обшук помешкання, в якому знайшли злочинця, та допитують осіб, які були присутні в квартирі на момент затримання.



Нагадаємо, підозрюваний у вчиненні розбою Гончарук Руслан Вікторович, 1976 р.н., заволодівши у невстановлений досудовим розслідуванням спосіб предметами, схожими на гранату та пістолет, й погрожуючи їх застосуванням беззбройним конвоїрам, які супроводжували його в лікувальний заклад.

«Втеча затриманого, поміщеного у ізолятор задля проведення  слідчих дій, стала можлива через грубі умисні порушення інспектором ІТТ порядку конвоювання взятих під варту осіб», - йдеться в офіційному повідомленні прокуратури.

Згодом прокуратура Волинської області оголосила цьому інспектору ІТТ про підозру в пособництві у втечі громадянина з-під варти.

Триває досудове розслідування.

 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром