Микола Романюк – у 15 найефективніших мерів України

08 Вересня 2015, 15:17
2015

Напередодні виборчої кампанії до органів місцевого самоврядування провели аналіз діяльності тих людей, яких обирали раніше.

Главком підготував десятку українських мерів, які найбільше запам’яталися жителям своїх міст та впливали не тільки на регіональну, але й на всеукраїнську політику.

Першу сходинку посідає міський голова Львова Андрій Садовий. За ним – мер Полтави Анатолій Кукоба, третій у рейтингу  – екс-мер Києва Олександр Омельченко.   Останній у п'ятнадцятці – Алчевський міський голова Володимир Косюга.

Луцький міський голова Микола Романюк у посів одинадцяту позицію. «Главком» подає таку розвідку.

Міський голова Луцька з 2010 року. До цього три роки працював головою Волинської облдержадміністрації.

У своїй діяльності зосередився на підтримці та розвиткові промислового потенціалу міста, та максимально вигідному використанні логістичних можливостей міста. По-перше, через місто проходить кілька трас національного та міжнародного значення. Тож Микола Романюк одним із напрямків роботи визначив використання цієї особливості міста на благо Луцька.

Створені умови для «перехоплення» пасажиропотоку та залучення транзитних туристів до відвідування пам’яток міста.
Що стосується промислового напрямку, то Луцьк зберіг за собою звання ядра Луцького промислового вузла. Більш двох десятків заводів хімічної, легкої, деревообробної, харчової та металургічної сфер зуміли вистояти нелегкі економічні часи та продовжують слугувати базою міського бюджету.

Топ-15 мерів України
Топ-15 мерів України

 

Коментарі
08 Вересня 2015, 19:34
Ото вже піар! Гнати його потрібно з того крісла алкоголіка Романюка!!!
09 Вересня 2015, 01:02
Цікаво,як і яку промисловість *перехоплювач* туристів *підтримував* і *розвинув*,чи не *Луцьктепло*,з ремонтом доріг-це просто *збіг*,що його почали перед виборами ?
09 Вересня 2015, 03:26
Лучане! Как можно верить, доверять этому комсомольцу. Он кричал, слава КПСС, теперь орёт, Слава Украине. Перекрашеный... Не может быть веры ВЫХРЕСТАМ! Выберите уже нормального мера!
Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром