Відсьогодні автівки порушників возитимуть до штрафмайданчика на евакуаторі

08 Жовтня 2016, 12:07
5584

Евакуатор з маніпулятором вантажною підйомністю 3,5 тонни здатний перевозити фактично усі види транспорту.

Представили комунальний евакуатор у суботу, 8 жовтня. З цього ж дня автомобілі порушників офіційно возитимуть на штрафмайданчик.

Заступник міського голови Сергій Григоренко зауважив, що евакуатор стане дієвим способом покращення ситуації з паркуванням у місті.

«Запускаємо наш комунальний евакуатор. Довго тягнулася ця епопея, але слава Богу, що вона завершилася. У поліції були такі випадки, коли водія-порушника не було на місці і не було інструменту, за допомогою якого можна було б вилучити транспортний засіб. Сподіваємося, що у Луцьку все-таки більшість культурних водіїв, а ті, хто не культурний – сьогодні на собі відчують нашу законну міць. Якщо сьогодні і у перспективі ваша машина зникне, дзвоніть в поліцію, вам підкажуть, де вона знаходиться і після усіх законних стягнень ви її отримаєте», – повідомив Сергій Григренко.


 

В свою чергу директор КП «Автопарксервіс» Олександр Мартинюк зазначив, що евакуатором зможуть перевозити фактично весь спектр транспортних засобів.

«Для водіїв це буде задоволення не з дешевих, тому що за евакуацію транспортного засобу до двох тонн водій повинен сплатити 720 гривень штрафу. Крім того, необхідно сплатити штраф за порушення правил паркування. Кожна доба зберігання автомобіля на штрафмайданчику коштує 120 гривень», – додав Олександр Мартинюк.


 

Не приховують своєї радості від довгоочікуваного евакуатора і патрульні. Командир другої роти, лейтенант поліції Юлія Гірдвіліс наголосила на тому, що появи евакуатора копи чекали з нетерпінням, адже він дійсно стане у нагоді при боротьбі з порушниками ПДР.

«Евакуатор дає можливість карати злісних порушників правил паркування, а також порушників, які потрапляють в ДТП і намагаються втекти або перебувають у стані алкогольного сп’яніння. Для нас, звісно, сьогодні велике свято,тому що чекали насправді довго. Знаємо, що у перший місяць буде досить багато роботи і ми до цього готові», – повідомила патрульна.

Наразі у місті працюватиме лише один евакуатор. Втім, каже Сергій Григоренко, якщо буде така необхідність, кількість машин збільшуватимуть.

Командир другої роти, лейтенант поліції Юлія Гірдвіліс
Командир другої роти, лейтенант поліції Юлія Гірдвіліс







 

Використання цього матеріалу без дозволу редакції «Район.Луцьк» заборонене. Авторські права захищені українським і міжнародним законодавством. Під «використанням» мається на увазі повна або часткова републікація цього матеріалу на сторінках інших інтернет-видань (окрім соціальних медіа). Щодо використання матеріалу телефонуйте +38 066 413 29 28 або пишіть на редакційну електронну адресу [email protected].​

Коментарі
08 Жовтня 2016, 15:11
і сам на фото запаркувався як г... на 4 місця.
Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром