Настільні ігри, квест і живе спілкування: культурний вечір у бібліотеці

07 Жовтня 2016, 12:07
3426

У бібліотеці імені Олени Пчілки відбулося незвичне дійство – «Культурна вечорка».

Це – спільний проект мистецького об’єднання «Стендаль», громадської організації «Brain Storm» та студентської ради СНУ, – пише «Таблоїд Волині».

Організатори стверджують, що такі заходи надають нового дихання культурним осередкам в місті, намагаються показати, що бібліотека – це не лише книги.

«Культурна вечорка» робить Луцьк більш культурним, формує нову юну еліту, створює вільний простір для самореалізації творчої та інтелектуальної молоді. Цього разу у бібліотеці слухали лекцію про старий Луцьк, грали в настільні ігри, освоювали особливі правила «Мафії» та неймовірно багато спілкувалися.

Таке проведення вільного часу – хороша нагода отримати новий досвід та емоції А ще – це можливість знайти справжніх друзів, адже усіх гостей дійства об’єднують спільні теми та зацікавлення. Тут шукали однодумців, ділилися планами і задумами їх реалізації, обмінювалися ідеями та збагачувалися позитивним настроєм.

Між групами, сформованими з усіх охочих, було проведено квест, під час якого робили оригінальні та несподівані фото. Також працювала фото-зона, в якій можна було просто зробити селфі або сфотографуватися з історичними героями та постатями, які органічно доповнювали атмосферу вечорки.

Організаторів приємно втішила кількість зацікавлених молодих людей, адже їхня присутність доводить, що в міста є культурне майбутнє. Учасники заходу довели, що книгозбірні – це не лише пил, нудьга і відмінники, котрі цілодобово вичитують у книгах життєві істини. Насправді, це колосально атмосферне і креативне місце, де можуть гуртуватися та обмінюватися думками цікаві люди.

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024