Сімпсони, Фіксіки та Дівчинка з риб’ячим хвостом: що буде на анімаційному фестивалі

07 Жовтня 2016, 10:06
2006

З’явилася програма анімаційного фестивалю «Задзеркалля», який відбудеться у ці вихідні у Луцьку.

Про це повідомили організатори громадська організація «Імаго».

8 жовтня об 11:00 у приміщенні Волинського академічного обласного театру ляльок, що на вулиці Кривий Вал, 18, розпочнеться відкриття фестивалю «Задзеркалля».

Вперше у Луцьк приїде відома актриса озвучення, голосом якої говорять персонажі мультфільмів «Король Лев», «Футурама», «Південний парк», «Покемони», «Кліфорд», «Іван з Юкона» Ганна Левченко, відома також, як Анна Лев.

До слова, жінка озвучила одного з головних героїв серіалу «Сімпсони» харизматичного бешкетника Барта та інших персонажів цього мультсеріалу.

Об 11:20 Анна Лев розповість про свій досвід в дублюванні мультфільмів, кого з озвучених героїв вона любить найбільше та як передавати характер та особистість героя за допомогою голосу. Знайомство з актрисою відбудеться у театрі ляльок.

А о 17:00 в антикафе «Innerspace», що на вулиці Парковій, 5, актриса проведе майстер-клас «Академія голосу».

Ще один учасник першого фестивального дня - керівник анімаційної студії «Тунгуру» Володимир Ликов з Донецька. О 12:40 зі сцени Волинського академічного обласного театру ляльок він розповість, як створював 2-D анімацію для популярного мультсеріалу «Фіксіки», а також про зйомки нового українського мультиплікаційного серіалу «Пригоди тельфів».

О 19:00 в антикафе «Innerspace» відбудеться майстер-клас мультиплікатора на тему «Як ми робимо мультфільми».

Другий фестивальний день «Задзеркалля», 9 жовтня, розпочнеться з перегляду українських анімаційних короткометражок в антикафе «Innerspace» об 11:00.

О 14:30 в обласному театрі ляльок учасники студії кіно, анімації та медіамистецтв «Червоний собака» з Києва розкажуть, як вже понад 10 років вчать дітей та дорослих створювати мультфільми.

А о 17:30 усі охочі, які попередньо зареєструються на майстер-клас, зможуть послухати про «12 принципів анімації Уолта Діснея» та разом з «Червоним собакою» спробувати себе у ролі мультиплікаторів. Майстерку проводитимуть в антикафе «Innerspace».

На завершення заходу організатори запланували «родзинку» – виступ легендарного актора озвучення та звукоімітатора Юрія Коваленка, більше відомого, як Доктор Звук. Чоловіку під силу зімітувати більше ста звуків, через що він двічі потрапляв у Книгу Рекордів України.

Актор озвучував мультфільми «Сімпсони», «Тачки», «Південний парк», «Сезон полювання», «Бівіс і Батхед», «Корпорація монстрів», «101 далматинець», «Шрек», «Тримай хвилю», «Дика природа», «Черепашки Ніндзя», «Вінні Пух», «Смішарики» та ін.

Зустріч з ним відбудеться о 16:00 у Волинському академічному обласному театрі ляльок. А вже о 19:20 зареєстровані відвідувачі зможуть потрапити на майстер-клас професіонала озвучення «Мистецтво голосу та звукоімітація» в антикафе «Innerspace».

До слова, участь у майстер-класах зарошених учасників «Задзеркалля» зможуть взяти усі охочі безплатно, попередньо заповнивши реєстраційну анкету у театрі ляльок після презентації анімаційних студій або знайомства з акторами озвучення.

Окрім  того, серед усіх хто, прийде у костюмах мультиплікаційних героїв, розіграють солодкий приз від торгової марки «Laki».

 

ПРОГРАМА

8 ЖОВТНЯ

11:00 - відкриття фестивалю «Задзеркалля» (Волинський академічний обласний театр ляльок, вул. Кривий Вал, 18)

11:20 - знайомство з актрисою озвучення Анною Лев (Волинський академічний обласний театр ляльок)

Анна Лев озвучувала персонажів мультфільмів «Король Лев», «Футурама», «Південний парк», «Покемони», «Кліфорд», «Іван з Юкона», «Сімпсони» та ін.

12:40 - знайомство з керівником анімаційної студії «Тунгуру» Володимиром Ликовим (Волинський академічний обласний театр ляльок)

Володимир Ликов створював 2-D анімацію для мультсеріалу «Фіксіки» та знімає мультиплікаційний серіал «Пригоди тельфів»

17:00 - майстер-клас Анни Лев «Академія голосу» (антикафе «Innerspace», вул. Паркова, 5)

19:00 - майстер-клас керівника анімаційної студії «Тунгуру» Володимира Ликова «Як ми робимо мультфільми» (антикафе «Innerspace»)

 

9 ЖОВТНЯ

11:00 - перегляд українських анімаційних короткометражок (антикафе «Innerspace»)

14:30 - презентація студії кіно, анімації та медіамистецтв «Червоний собака» (Волинський академічний обласний театр ляльок)

Студія «Червоний собака» зняла анімаційний фільм «Дівчинка з риб’ячим хвостом», який озвучили соліст гурту «ВВ» Олег Скрипка, актриса Сніжана Єгорова та актор Євген Малуха

16:00 - знайомство з актором озвучення Юрієм Коваленком «Доктор Звук» (Волинський академічний обласний театр ляльок)

«Доктор Звук» озвучував мультфільми «Сімпсони», «Тачки», «Південний парк», «Сезон полювання», «Бівіс і Батхед», «Корпорація монстрів», «101 далматинець» , «Шрек», «Тримай хвилю», «Дика природа», «Черепашки Ніндзя», «Вінні Пух», «Смішарики» та ін.

17:30 - майстер-клас анімаційної студії «Червоний собака» «12 принципів анімації Уолта Діснея» (антикафе «Innerspace»)

19:20 - майстер-клас Доктора Звука «Мистецтво голосу та звукоімітація» (антикафе «Innerspace»)

*щоб взяти участь у майстеркласах, слід зареєструватися після презентації анімаційних студій або знайомства з акторами озвучення у театрі ляльок



 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром