У Луцьку відбудеться виставка графіки

05 Жовтня 2016, 12:43
1932

Галерея «Арт-кафедра» запрошує на виставку творів волинських студентів-художників.

В рамках мистецького проекту «Крок на шляху мистецтва» у четвер, 6 жовтня, в арт-кафе «Стоп-кадр» відбудеться групова виставка «Образ і лінія. Виставка графіки студентів Волинського державного училища культури і мистецтв імені І.Ф.Стравінського»

У виставці беруть участь: Ольга Балаганська, Микола Балдін,  Олександра Беземська, Катерина Кирильчук, Христина Ладика, Анна Мамчур, Ольга Марчук, Михайло Парфенюк, Катерина Шишик.

Нагадаємо, що проект «Крок на шляху мистецтва» започаткований галереєю сучасного мистецтва України «Арт-кафедра» у 2015 році з метою підтримки молодих художників. В рамках проекту галерея надає можливість молодим митцям представляти свої твори в арт-кафе «Стоп-кадр», проводити в його залах презентації, обговорення, дискусії, реалізовувати власні творчі проекти, інсталяції, перформанси та допомагає їм зробити перші кроки до відкриття свого таланту глядачеві.

Виставка відбудеться у Центрі дозвілля та розвитку «Адреналін Сіті» за адресою вулиця Карбишева, 1, м. Луцьк в арт-кафе «Стоп-кадр».           

Початок заходу о 17:00.

Вхід вільний! Запрошуємо!

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром