Люди з нашого району: Юрій Бабич, студент, який працює у пабі на 33-му

05 Жовтня 2016, 13:05
2555

22-річний студент, який живе і працює у 33-му мікрорайоні, каже, що загалом житловий район – непоганий, тільки місць для відпочинку не вистачає.

Район.Луцьк у спеціальному фотопроекті «Люди з нашого району» продовжує знайомити вас з лучанами різного віку, статі і статусу.

Цього разу про свої враження від роботи та життя у 33-му мікрорайоні розповів студент СНУ імені Лесі Українки Юрій Бабич.


 

***

Працюю у Buharest Pub з березня цього року. Протягом чотирьох років проживаю у гуртожитку, що розташований в цьому мікрорайоні.

***

В гуртожитку жити дуже класно. Там багато людей, багато спілкування. Можна ходити в гості, не виходячи з дому.

***

Тут жити дуже добре. Люди більш-менш адекватні. Район житловий. Місць для відпочинку небагато, тому молодь здебільшого проводить час в барі або в кафе чи піцерії.  

***

Найчастіше до нас у паб приходять люди, які повертаються з роботи, хочуть випити пива, розслабитися і піти додому спати.

***

33-й райончик… все таке… кажуть, що тут можуть виникнути різні неприємні ситуації. Але в принципі мені цей район подобається, ні з чим таким не стикався.

***

Всі хочуть жити там, де більша зона комфорту, де є якась територія для відпочинку, можна сходити з сім’єю погуляти, розважитися. Людина не може прижитися на одному і тому ж місці. Вона буде постійно щось міняти. Тому справа не в районі, а в стані самої людини.

 

Розмовляла Оксана ВЛАСЮК, фото Романа ДОМБРОВСЬКОГО

 

Використання цього матеріалу без дозволу редакції «Район.Луцьк» заборонене. Авторські права захищені українським і міжнародним законодавством. Під «використанням» мається на увазі повна або часткова републікація цього матеріалу на сторінках інших інтернет-видань (окрім соціальних медіа). Щодо використання матеріалу телефонуйте +38 066 413 29 28 або пишіть на редакційну електронну адресу [email protected].​

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром