Лучан на пивний фестиваль запрошував замковий кликун

01 Жовтня 2016, 16:05
4686

У місті розпочався дводенний фестиваль пива та м’яса, на який прибули гості із різних областей України, аби почастувати жителів Луцька крафтовим та унікальним пивом.

Фестиваль розпочався 1 жовтня у Луцькому замку та продовжиться до 2 жовтня.

Здивувати лучан неймовірними закусками та смачним пивом приїхали представники торгівельних марок із Львівської, Хмельницької, Тернопільської та Волинської областей.

Гостей фестивалю зустрічають колоритні дівчата в стилізованому вбрані, а луцький кликун із Вїзної вежі замку запрошує всіх відвідати смачних закусок та подегустувати пиво.

«Я спробував вже три види пива і на цьому запинятись не збираюсь», - поділився враженням один із гостей фестивалю.

«Я не великий поціновувач пива, але фест вразив величезним вибором пива і я не змогла собі відмовити і спробувала вже одне. Залишилась надзвичайно задоволена» - розповіла ще одна відвідувачка.

Організатори також не забули і про діток, які прийшли з батьками. Для маленьких гостей поставили батути та організували боді-арт.

Завершать перший день фестивалю виступи музичних гуртів, одним з яких буде «Фіолет».

Лучани та гості міста матимуть змогу тішитись смаколиками аж до пізнього вечора, адже брама пивного фестивалю зачиниться о 21:00.












































Використання цього матеріалу без дозволу редакції «Район.Луцьк» заборонене. Авторські права захищені українським і міжнародним законодавством. Під «використанням» мається на увазі повна або часткова републікація цього матеріалу на сторінках інших інтернет-видань (окрім соціальних медіа). Щодо використання матеріалу телефонуйте +38 066 413 29 28 або пишіть на редакційну електронну адресу [email protected].​

Коментарі
01 Жовтня 2016, 20:21
хочеться зрозуміти мету цих фестивалів. щоб народ відволікся і наївся-напився-натанцювався-надивився, чи щоб в скарбницю міста (кому?) впали кошти, чи тут люди крепко окультурюються. Може хто аналізує луцькі фестивалі, які ростуть як гриби, то поясніть. Бо вже навіть анонс про черговий фест напружує
01 Жовтня 2016, 23:45
Віват алколуцьк! Бухати наше все!
02 Жовтня 2016, 11:38
Може це все щей бесплатно.
02 Жовтня 2016, 12:49
Якщо для Вас, шановні, фест - це бухло! Сидять вдома. Для мене - це приємні посиденькі з друзями, смаковими та гарний настрій. Дякуємо організаторам за свято
02 Жовтня 2016, 12:49
Вибачте за помилки, т9
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром