Володимирська: голову ОСББ звинувачують у протіканні даху

30 Вересня 2016, 14:34
2237 Джерело: ar.volyn.ua

У Луцьку по вулиці Володимирській, 109, у квартирах верхнього поверху мокрі стіни та стелі.

Як повідомляє Волинське Агентство Розслідувань, жителі скаржаться на екс-голову ОСББ Георгія Давидюка та фірму-підрядника.

У серпні  мешканці  багатоповерхівки вирішили перекрити дах будинку, який уже вийшов із ладу та потребував ремонту. За їхніми словами, спочатку усе йшло добре – і робітників найняли, і фірму, яка поставлятиме будматеріали. Але згодом почали помічати «халяву» в роботі – недобре закрили плівкою дах, привезли не такі дошки.

Мешканці взялися перевіряти документацію, де знайшли багато неточностей. Вони вважають, що голова ОСББ через підставних осіб та підприємства реалізовував кошти і освоював їх «у свою кишеню». Зокрема, жителі звернулися до декількох інших підприємств, які запевнили, що ціни в проектах взяті «просто із неба».

Через можливе шахрайство із коштами мешканці будинку зняли з посади голови ОСББ Георгія Давидюка. Також вони написали заяву в поліцію з відповідними скаргами і чекають відповіді від правоохоронців.

Пізніше виявилося, що через неякісне виконання робіт верхні поверхи будинку затоплює після дощу. У людей на стіні плями від води та «грибок» від вологості.

Жителі бідкаються, що ніхто кошти за ремонт їм не поверне і бояться дощових періодів, адже дах будинку так і лишається перекритим абияк. Плівка, якою вкривали дах, в багатьох місцях подерта та не зафіксована. На даху протяг, а у складках плівки збирається вода.

Вже своїми силами мешканці перекривають дах заново, бо не мають можливості чекати, поки їм повернуть кошти за неякісно виконані роботи.

До слова, жителі Володимирської обіцяють не залишити цю ситуацію, і мають намір повернути кошти за перекриття даху та покарати винних.








 

Коментарі
30 Вересня 2016, 19:40
Володимирська 109 а не 108.Дах повністю відкритийю=.Лише плівка. От вам і ОСББ. ЖЕК би такого не допустив.
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром