Для луцьких ветеранів провели святковий концерт

30 Вересня 2016, 14:04
1686 Джерело: lutskrada.gov.ua

У Палаці культури міста Луцька відбувся святковий концерт під символічною назвою «Ми з вдячністю звертаємось до вас».

Про це інформує відділ інформаційної роботи Луцької міської ради.

29 вересня на свято завітало чимало ветеранів і людей поважного віку. Аби привітати їх зі святом, на захід завітали заступник голови Волинської обласної ради Роман Карпюк, заступник міського голови Сергій Григоренко, директор департаменту соціальної політики Тетяна Книш, директор департаменту соціального захисту населення Волинської облдержадміністрації Оксана Гобод.

Заступник міського голови Сергій Григоренко  зазначив, що зараз у Луцьку налічується 50 тисяч людей похилого віку. Для них діє програма соціального захисту, на яку з міського бюджету виділено 28 мільйонів гривень. Ці кошти спрямовуються на виплату матеріальної допомоги різним категоріям громадян похилого віку, зокрема, довгожителям і родинам загиблих внаслідок бойових дій в Афганістані.

Також чиновник додав, що понад 30 мільйонів гривень спрямовали на пільгове перевезення людей похилого віку у тролейбусах.

«Міська влада сьогодні приділяє максимум уваги проблемам людей похилого віку. Закликаю всіх звертатися при необхідності у департамент соціальної політики, де вам завжди нададуть кваліфіковану допомогу та підтримку», – наголосив Григоренко.

Від імені депутатського корпусу Волинської обласної ради гостей свята привітав Роман Карпюк. Він побажав присутнім міцного здоров'я, мудрості, вдячних учнів та добробуту в домівках. Також він наголосив на важливості передачі життєвого досвіду молодому поколінню.

До привітань долучилася й Оксана Гобод, запевнивши, що усі структурні підрозділи соціальних служб Волині надаватимуть ветеранам необхідну підтримку та якісні соціальні послуги.





 

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
17.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром