Лесі Українки: реконструкція чи «дерибан»?

29 Вересня 2016, 17:24
2002 Джерело: volynnews.com

Депутат Луцькради стверджує, що реконструкцію перехрестя Кривий ВалЛесі Українки зробили неякісно, а гроші «роздерибанили».

Про це йшлося на пленарному засіданні сесії міської ради у середу, 28 вересня.

Депутат Павло Данильчук нагадав, що на капітальний ремонт перехрестя виділили 1 мільйон 223 тисячі гривень. Зробили ремонт жахливо – вважає обранець громади.

«Що там зробили? Розрили, підняли і похабно криво поклали трилінку», – зазначив Данильчук.

Крім того, на Кривому Валі досі не забрали з бруківки асфальт. Він зауважив, що за таку суму ремонт можна було зробити набагато якісніше.

Проте, міський голова Микола Романюк зазначив, що робити висновки про «дерибан» – справа прокуратури.  

«Йде в прокуратурі розслідування, вивчення справи і висновки – «роздерибанили» чи ні будуть по його результатах», – обурився мер.  

Нагадаємо,  що прокуратура області розпочала два кримінальні провадження щодо ремонту центральної вулиці Луцька Лесі Українки.

Заступник міського голови Тарас Яковлев розповів, що 1 млн 223 тисячі – заплановані кошти. Наразі гроші за ремонт не проплачені, оскільки акти виконаних робіт ще не здані.

Також міський голова зауважив, що аби сказати, що включає у себе ремонт цієї ділянки вулиці, потрібно підняти документи та переглянути проект. Та пообіцяв, що директор департамену житлово-комунального господарства Юрій Крась надасть необхідну інформацію.

Читайте також: Вулицю Лесі Українки невдовзі засадять шестиметровими деревами.  

 

Коментарі
30 Вересня 2016, 13:00
Данелюк повинен бути в окопі і добувать у ворога перемогу.
21 Жовтня 2016, 01:22
Не знаю хто має за то відповідати, але кожен день проходжу по Лесі Українки, там ті піддони на бруківці не один місяць валяються ( саме валяються, а не лежать). Розкидані хто зна де. Тарантелла лэтнік забрала, а підлогу оставила шоб гнила на новій бруківці зимою. Поклали ту нову дешеву бруківку, фонтани зробили БЕЗ КАНАЛІЗАЦІЇ спочатку...той хто робив фонтан без відводу води - дуже далекий від поняття Homo sapiens
21 Жовтня 2016, 01:22
в Луцьку не по людски - в цьому випадку знову стає актуальною фразою
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром