Мережа «Наш Край» збирає чергові збори франчайзі

29 Вересня 2016, 13:31
1905

30 вересня один з найбільших українських ритейлерів,  лідер на ринку франчайзингу України, один із основних проектів інвестиційної групи «VolWest Group» торговельна мережа «Наш Край» проведе щорічну конференцію «Обмін досвідом партнерів мережі «Наш Край» на умовах франчайзингу», на яку збере усіх партнерів-франчайзі мережі.

Під час зустрічі  її учасники матимуть нагоду поділитися досвідом, налагодити ділові стосунки, вирішити актуальні робочі питання та обговорити ситуацію на ринку ритейлу і розвитку мережі у сучасних умовах. 

Перед учасниками зборів виступить професор фінансів, керівник програми Master of Banking and Finance [MBF] Києво-Могилянської Бізнес Школи, автор численних публікацій з економетрики та ризик-менеджменту, учасник багатьох міжнародних конференцій, розробник інтелектуальних ігор для менеджерів THINKERS, спікер TEDx Євген Пенцак. Його виступ на тему: «Нові підходи до прийняття бізнес-рішень в епоху турбулентності» розпочнеться о 12 годині.

Євген Пенцак має 10-річний досвід професійної інвестиційної діяльності на фондових валютних та сировинних ринках Європи, Америки і країн БРІК.

Розробляв моделі портфельного управління і поведінкові стратегії, засновані на надмірній психологічній реакції учасників ринку та оцінках професійних аналітиків, у рамках послуг private banking для швейцарських банків. Розробляв моделі оптимального управління імунізацією портфелів облігацій для американських пенсійних фондів, а також стратегії хеджування валютних і політичних ризиків для приватних інвесторів.

Під час зборів мережа відзначить найуспішніших партнерів-франчайзі цінними подарунками.


Читайте також: Підсумки проекту «Живи відповідально!»: зібрали 5,5 тисяч кілограмів батарейок та 165 кілограм пластикових корків

Нагадаємо, що у квітні цього року у мережі «Наш Край» стартував соціальний проект «Живи відповідально!», який передбачає пропаганду здорового харчування, піклування про навколишнє середовище та власний фізичний стан.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром