Поліцейські спілкувалися з ліцеїстами

29 Вересня 2016, 12:20
2149 Джерело: facebook.com

Шкільні офіцери поліції відвідали ліцей-інтернат Волинської обласної ради.

Зустріч зі старшокласниками ліцею відбулася 28 вересня, – йдеться у повідомленні Патрульної поліції Луцька у мережі Facebook.

Послухати розповіді інспектора та поспілкуватися з ним прийшли майже 300 учнів ліцею.

Патрульний Володимир Галишин закцентував увагу присутніх на безпечній поведінці учасників дорожнього руху. Інспектор нагадав учням правила дорожнього руху та навів приклади з власного досвіду патрулювань.

Зокрема, Галишин розповів, що 30-40% робочого часу займають оформлення ДТП й виклики на аварійні ситуації. Зі слів інспектора, велика кількість повідомлень надходить щодо сімейних конфліктів, значна частина яких відбувається через алкоголь. Він також нагадав, що керування  в стані алкогольного сп’яніння є особливо небезпечним. Офіцер стурбований тим, що підвищення штрафів не вплинуло на статистику кількості водіїв, які їздять напідпитку.

Оскільки більшість учнів ліцею проживають поза межами міста, то для них питання безпеки дорожнього руху є надважливим. Тому присутні надалі домовилися, що схожі зустрічі проводитимуть у всіх класах, аби привернути ще більшу увагу до цієї теми.







 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром