У Луцьку сталося сім ДТП

29 Вересня 2016, 11:40
1743

Головними причинами автомобільних аварій стали недотримання дистанції, порушення правил маневрування та перевищення швидкості.

Як інформує прес-служба Патрульної поліції Луцька, 28 вересня патрульні працювали на семи ДТП. На щастя, всі вони обійшлись без потерпілих, однак суттєвих пошкоджень зазнали транспортні засоби.

Наприклад, ДТП на вулиці Героїв УПА сталася внаслідок порушення пункту 10.3 правил дорожнього руху (у разі перестроювання водій повинен дати дорогу транспортним засобам, що рухаються в попутному напрямку по тій смузі, на яку він має намір перестроїтися). Водій Фольксвагена не дав дорогу Шкоді, перелаштовуючись з правої смуги в ліву, внаслідок чого відбулося зіткнення.

Інша аварія сталася на перехресті вулиць Карпенка-Карого і Задворецької. Водій автомобіля Рено не надав перевагу в русі маршрутному таксі, яке рухалось по головній дорозі. Як наслідок – зіткнення і пошкоджені транспортні засоби.

На водіїв за денну зміну винесли 13 постанов та склали 4 протоколи. Також провели понад 20 профілактичних бесід щодо безпечної швидкості руху.

 

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром