Відродження: затримали підозрюваного у збуті наркотиків

29 Вересня 2016, 10:06
1757 Джерело: facebook.com

Здійснюючи нічне патрулювання по проспекту Відродження, полісмени відреагували на заклик громадян, які тримали невідому особу.

Люди стверджували, що чоловік збуває наркотичні засоби біля одного з нічних закладів, – інформують на сторінці Патрульної поліції Луцька у Facebook.

При проведенні поверхневого огляду інспектори виявили в затриманого 2 спеціальні електронні ваги, які, вірогідно, використовуються для зважування наркотиків, а також поліетиленові пакетики для фасування.

Чоловік визнав, що має при собі наркотичні засоби, та повідомив, що недавно вживав наркотики і вводив собі ін’єкцію. На місце події викликали слідчих.

27-річного підозрюваного у збуті наркотиків доставили в наркодиспансер, де працівники впізнали його. Як виявилося, тут чоловік раніше проходив лікування від наркозалежності.

За попередньою інформацією, він був засуджений за ст. 307 ККУ (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання з метою збуту, а також незаконний збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів).

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром