Стрілецька: тривають суперечки щодо забудови

05 Вересня 2015, 19:30
2312

У Луцьку не зупинили скандальне будівництво.

Триває конфлікт через будівництво на Стрілецькій, 21б багатоквартирного будинку. Про це повідоляє "Волинське агенство розслідувань".

Активісти «Народного контролю Волині» вимагають зупинити будівництво на підставі рішення виконкому, натомість представник забудовника каже, що рішення незаконне.

Нагадаємо, 3 вересня виконком Луцької міськради прийняв рішення про призупинення будівництва. Щоб донести його до підрядника, активісти 4 вересня вирушили на обєкт разом з міліцією. Проте призупинити будівництво фактично не вдалося.

Представник забудовника МПП «Турія» Сергій Величко заявив, що рішення виконкому незаконне, бо воно містить посилання на попереднє рішення цього органу, виконання пунктів з якого зупинили ухвалою суду від 29 липня. 

Читайте також: Стрілецька: обіцяють зменшити висоту новобудови, щоб догодити сусідам

Як раніше вже писав «Район.Луцьк», колотнеча навколо забудови по вулиці Стрілецькій, 21Б тривала з кінця травня через те, що поряд з наявними багатоповерхівками почали зводити нову, але забудовник не передбачив доїзду для сусідів. Також мешанків навколишніх будинків обурило те, що спортивний майданчик, який їм пообіцяв ще міський голова Антон Кривицький, уже ніде облаштувати. 


 

Коментарі
06 Вересня 2015, 18:32
Вимагати зупинити теж треба мати ЗАКоННІ підстави, а не просто бо так захтілося. Є рішення суду на користь будівництва, які питання? А то вдертися на майданчик, бігати махати ксівами, а якби хтось поранився, є ж певні правила. Активістам я б порадив вдертися до міського голови з питанням ,наприклад, незаконного відключення води, чи щодо хабарного автомобіля, СЛАБО!? Можна поіхати в зону АТО там зловживань владою море.
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром