Район кінотеатру «Промінь»: будівельне сміття розвіюється по вулиці

04 Червня 2015, 17:09
2378

Уже кілька місяців ведуться ремонтні роботи навколо колишнього кінотеатру «Промінь».

Сьогодні громадсько-політичний діяч Михайло Шелеп (нині в громадському русі "Народний контроль" ) відзняв на відео, як будівельники висипають будівельне сміття з приміщення на вулицю, а пил від нього розвіюється навколо, в тому числі, на тротуар та зупинку, де ходять і стоять люди.

Про це він написав у своєму facebook 

«Ось так будівельники вивозять будівельне сміття із к-тру Промінь - висипають з тачанки на таку собі гірку, а воно розсипається по сторонам, при цьому пилюка розвіюєься довкола, долітає і до зупинок громадського транспорту. Чесно кажучи, неприємно. Тож центр міста, там багато людей ходить. Невже не можна взяти сучасне обладнання яке дозволяє зменшити забруднення довкілля? Тож не бідні будуються».

Як доказ запостив і відео

Уже буквально за годину під постом Михайла з’явилось два коментарі. Депутат міської ради Андрій Осіпов сфотографував момент, коли його колега, депутат міської ради Ігор Поліщук відправляє повідомленням з телефона інформацію Шелепа міському голові Миколі Романюку та його першому заступнику Тарасу Яковлеву (обидва депутати з групи "Новий Луцьк").

Другий коментар був уже від Тараса Яковлева:

«Доброго дня! Відповідні зауваження направлені управлінню капітального будівництва ЛМР (установа, яка здійснює технічний нагляд)».

Луцький кінотеатр «Промінь» продали 29 серпня 2012 року за 7 мільйонів 71 тисячу гривень ТзОВ «Розважальний центр «Промінь». 

Його реконструкція стартувала у січні 2014 року, хоча мала початись ще у вересні 2013 року. Однією з умов продажу приміщення було закінчення ремонту до квітня 2015 року.

«У зв’язку з важкою фінансовою ситуацією в країні та нестабільним курсом долара, міська рада прийняла рішення продовжити інвестору термін реконструкції на два роки, але, можливо, якщо все піде добре, об’єкт здадуть в експлуатацію і раніше», - дав коментар з цього приводу Тарас Яковлев.

За умовами договору, після виконаних робіт площа кінотеатру має збільшитись до 15 тисяч квадратних метрів. На першому поверсі розмістять кіноконцертний зал на 760 місць, два кінозали, ресторан, більярд, офіси, каси, на другому поверсі - готельні номери, зал для боулінгу, дитячу ігрову кімнату, на третьому - два зали кінотеатру по 100-120 місць, ресторан, клуб, караоке, а на даху – напіввідкриту літню терасу для ресторану. 

 

Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром