Люди з нашого району: Олександр Гапон, чоботар у будці ремонту взуття на ЛПЗ

28 Вересня 2016, 14:08
3640

45-річний Олександр Гапон, який ремонтує взуття на ЛПЗ, розповів як почав займатися чоботарством і чим саме його приваблює мікрорайон, у якому розташована майстерня.

Цього разу до спеціального фотопроекту Район.Луцьк потрапив власник вагончику для ремонту взуття, що уже протягом довгого часу функціонує у мікрорайоні ЛПЗ. Чоботар поділився враженнями від своєї роботи, а також розповів, чому ніколи не «переніс» би робоче місце в інший район міста.

***

Народився у Луцьку. Спершу мешкав у районі Львівської. Львівська і ЛПЗ якось поєднуються. Там теж відносно спокійний район.

***

Раніше мешкав на вулиці Дружби Народів у будинку, недалеко від місця, де встановили МАФ. У цьому районі якось затишніше, вже звик до нього. На ЛПЗ спокійно, порівняно з центром, 33-ім чи 40-им мікрорайонами.

***

Звідси можна без проблем дістатися у всі частини міста. Тут багато супермаркетів, одним словом, комфортно.

***

Займатися чоботарством почав з 1986 року. Ремонтувати взуття навчив брат. Хоча сам я навчався на зварювальника в професійному училищі №2 .

***

Я підприємець, орендую тут площу з 2004 року. Відвідувачів у нас вистачає, ремонтуємо різноманітне взуття. Переїжджати в якесь інше місце не хотів би. За цей час уже з’явилися постійні клієнти, вітаються при зустрічі, питають, як справи. Хоча до нас ремонтувати взуття приїжджають і з інших кінців міста.

***

Деякі чекають, поки ми відкриємося після відпустки, в інші майстерні не йдуть. Але зараз переважно люди уже обирають, де краща ціна за послугу. А загалом кожна людина по-своєму підходить до цього питання.


 

Розмовляла Оксана ВЛАСЮК, фото Романа ДОМБРОВСЬКОГО

 

Використання цього матеріалу без дозволу редакції «Район.Луцьк» заборонене. Авторські права захищені українським і міжнародним законодавством. Під «використанням» мається на увазі повна або часткова републікація цього матеріалу на сторінках інших інтернет-видань (окрім соціальних медіа). Щодо використання матеріалу телефонуйте +38 066 413 29 28 або пишіть на редакційну електронну адресу [email protected].​

Коментарі
28 Вересня 2016, 17:57
"чоботар у будці" // будка у собаки
28 Вересня 2016, 17:58
Глянувши на нього-один висновок,який?
28 Вересня 2016, 18:03
і який?
29 Вересня 2016, 02:10
Ну то кажіть вже, який висновок?
Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром