Перемоги-Соборності: сталася потрійна аварія

27 Вересня 2016, 15:24
3160 Джерело: lutskpolice

За день у місті водії спричинили аж шість аварій.

Про це Район.Луцьк повідомили у прес-службі патрульної поліції Луцька.

Зокрема, у вівторок, 27 вересня, на мості між проспектами Перемоги і Соборності сталася аварія за участі трьох автомобілів.

Очевидно, найперший різко пригальмував, а ті, які їхали позаду, не встигли зреагувати і врізалися по черзі один в одного. Транспорт отримав механічні пошкодження, ніхто не постраждав.


На вулиці Ярощука також сталася ДТП без потерпілих: водій врізався у сповп. Патрульні склали на винуватця пригоди протокол за ст. 124 КУпАП  (пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна).

Ще одна аварія – на вулиці Львівській. Тут утворився величезний затор. На місці працює патрульна поліція. Деталі пригоди з’ясовуються.

Також у понеділок, 26 вересня, сталася аварія за участі двох легковиків - Ауді і Тойоти, які зустрілися у лобовому зіткненні. На щастя, у пригоді обійшлося без потерпілих. 

Патрульні закликають лучан бути обережними на дорозі.

Фото надані Патрульною поліцією Луцька

 

Використання цього матеріалу без дозволу редакції «Район.Луцьк» заборонене. Авторські права захищені українським і міжнародним законодавством. Під «використанням» мається на увазі повна або часткова републікація цього матеріалу на сторінках інших інтернет-видань (окрім соціальних медіа). Щодо використання матеріалу телефонуйте +38 066 413 29 28 або пишіть на редакційну електронну адресу [email protected].​

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром