Депутати міськради проситимуть Авакова посприяти зменшенню злочинності у Луцьку

27 Вересня 2016, 13:29
1574 Джерело: dumskaya.net

У зв’язку з підвищенням рівня злочинності та погіршенням криміногенної ситуації у місті, депутати звернуться до Міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова з проханням ліквідувати проблеми, які заважають нормальній роботі поліцейських.

Про це йшлося у вівторок, 27 вересня, під час засідання постійної комісії з питань дотримання прав людини, законності, боротьби зі злочинністю та корупцією, депутатської діяльності, етики та регламенту.

Член комісії депутат Ігор Поліщук нагадав, що під час минулої сесії міськради в.о. начальника Луцького МВ ГУНП у Волинській області Олег Кічук повідомив про погіршення криміногенної ситуації у місті та підвищення рівня злочинності.

Така ситуація, пишуть у зверненні до Авакова, склалася через кілька чинників, які гальмують нормальну роботу поліції. Зокрема, йдеться про невдалий процес переатестації працівників, значне та необґрунтоване зменшення штатної чисельності, відсутність нормального матеріально-технічного забезпечення, низький рівень заробітної плати працівникам, відсутність піших патрулів та інші причини через які Луцький відділ ГУНП у Волинській області не може функціонувати на повну силу.

У зв’язку із вище зазначеним, депутати міськради проситимуть Міністра внутрішніх справ вжити заходів щодо усунення перешкод, які заважають нормальній роботі поліції у місті Луцьку.

Коментарі
27 Вересня 2016, 17:28
ІДІОТИ!!! значне та необґрунтоване зменшення штатної чисельності - ДЕ ТИ ОДНЕ З ДРУГИМ БАЧИЛО ТАКЕ??? Вже навіть бобіки старі повиганяли з гаражів - НЕВСТИГАЮТЬ ЗАКУПЛЯТИ ТРАНСПОРТ ВРАХОВУЮЧИ АТО!!! поліщук - потеряна 6 паліци...
Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50
22.04.2024