Депутати проти збільшення штату у КЗ «Спорт для всіх»

26 Вересня 2016, 14:04
1633

Комунальний заклад «Луцький міський центр фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх» має у своєму штаті  11 працівників, ще чотирьох хочуть взяти на роботу додатково.

Про це йшлося на засіданні бюджетної комісії у понеділок, 26 вересня.

Директор «Спорт для всіх» Наталія Назарук розповіла, що у штатному розписі комунального закладу передбачено 15 працівників, проте зараз там працює всього 11. Відтак пропонують взяти ще двох тренерів та працівників, які будуть слідкувати за проведенням ремонтних робіт та електронних закупівель.

«Щоб залучати більше населення, необхідні додаткові одиниці до штату:  тренер із шахів, який буде їздити по мікрорайону, та провідний професіонал по роботі з людьми з обмеженими можливостями. Один працівник, який буде здійснювати електронні закупівлі по «Prozorro» та людина, яка буде робити ремонтний розрахунок у приміщеннях та на спортивних майданчиках у дворах», – розповіла Наталія Назарук.

Проте члени комісії висловили сумнів щодо доцільності набору нових працівників. Вони нагадали, що раніше заступник міського голови Юрій Моклиця стверджував, що 15 людей у закладі набирати не будуть.

«При затвердження штату мова йшла про тренерів, а не про людей, які будуть займатися ремонтами і прозоро», – зауважив депутат Григорій Пустовіт.

Відтак, на комісії вирішили перенаправити питання до міського голови Миколи Романюка, аби керівництво міста вивчило питання.

«Давайте, хай керівництво вивчить це питання і скаже про доцільність збільшення штату працівників», – запропонував голова комісії Павло Данильчук.

 

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром