Луцьк, 3 червня: нові призначення, відмова від газу на ЛПЗ та вишкіл для дівчат

03 Червня 2015, 23:59
2269

Що нового трапилося у Луцьку 3 червня.

Лучанок кличуть на вишкіл в урочище Лопатень Ківерцівського району.

Всеукраїнський дівочий вишкільний табір «Оріяна-2015»  діятиме 9-12 липня. Участь в «Оріяні» можуть взяти усі охочі, віком від 15 до 28 років. Заявки про участь приймаються 5 липня. Організатори збираються за 3 дні виховати у дівчат «національну свідомість, історичну пам’ять, активну громадянську позицію, готовність захищати Батьківщину, шляхом опанування духовної спадщини визвольної боротьби ОУН-УПА, пропагування серед дівчат здорового способу життя, популяризації громадського, молодіжного патріотичного руху».  

Ще одному розважальному закладу у Луцьку продовжили роботу до 2 ночі.

Йдеться про «Лучеськ-паб» ( в минулому «У Миколи» чи « Оболонь»)

На ДКП «Луцьктепло» - новий директор. Відповідне розпорядження підписав міський голова Микола Романюк. Ним став Юрій Паращій. У ЗМІ припускають, що Паращій пов'язаний з діючим мером.

Знову звернули увагу на луцькі «зупинки-вбивці». У справі щодо смерті жінки на зупинці громадського транспорту 15 березня 2014 року на вулиці Львівській призначена повторна експертиза. Прокуратура області просить УМВС перевірити неналежне проведення досудового розслідування кримінального провадження.

Луцька влада має намір відмовитися від використання газу для підігріву води в районі ЛПЗ. Для цього потрібно 900 тисяч євро. У міські раді заявили , що злізти з «газової голки» неможливо.

«Немає жодного міста в Європі, яке на 100 % переведене на альтернативне паливо. Більше того, на це також потрібні солідні кошти. От розраховували грант для котельні підшипникового заводу, що працюватиме на альтернативному виді палива. Вона коштує до 900 тисячі євро. Для підігріву гарячої води в цьому мікрорайоні нам не потрібно буде газу. Але це – серйозні кошти. Поетапно ми будемо рухатися в цьому напрямку», – каже луцький мер.

Гарного настрою та лише приємних новин бажає вам Район.Луцьк. Залишайтесь з нами!

Огляд новин дня підготувала Аріна Крапка

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром