Патрульна поліція Луцька просить підтримки у городян через смерть двох колег

26 Вересня 2016, 09:50
1739

Луцькі патрульні закликають містян не бути байдужими і не порушувати закон.

Повідомлення, у якому начальник патрульної поліції у м. Луцьку Олександр Вовченко закликає городян підтримувати  копів, отримав Район.Луцьк від прес-служби патрульної поліції Луцька.

Елементарної підтримки патрульні потребують у зв’язку зі смертю двох колег із Дніпра. Суспільство закликають не стояти осторонь і слідкувати за цією справою.

Звернення подаємо без змін та доповнень.

«Патрульна поліція Луцька висловлює сум у зв’язку з вбивством двох колег у м. Дніпрі 25 вересня. Співчуття рідним загиблих та всім патрульним поліцейським України!

Щиро віримо, що вбивця буде наказаний якнайжорсткіше, як це може дозволити діюче законодавство. Але закликаємо суспільство не стояти осторонь і прискіпливо слідкувати за цією справою.

Повідомляємо, що Патрульна поліція Луцька працює у звичному режимі. Ми, як і раніше, оберігаємо спокій лучан та гостей міста, затримуємо зловмисників, запобігаємо смертям на дорогах.

Однак в ці дні, як ніколи раніше, потребуємо елементарної підтримки від людей. Нам не потрібні співчуття, бо ми знали, на яку роботу йшли, і знаємо, що далі буде тільки важче. Але ми закликаємо лучан бути гідними громадянами, не порушувати не лише правил дорожнього руху, а не порушувати законів узагалі.

Нині окремі особи втратили і страх перед людьми, і страх перед законами, і страх перед Богом. І таких необхідно виявляти та ізолювати від цивілізованого суспільства. Не будьте байдужими. І підтримуйте власним гідним прикладом та власною громадянською позицією. Дякуємо за підтримку і за солідарність з нами.

З повагою начальник УПП у м. Луцьку Олександр Вовченко.»

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром