До Луцька їде освітній проект «Відкривай Україну»

25 Вересня 2016, 15:24
2246

27 вересня у місті Луцьку відбудеться прес-конференція з приводу офіційного початку освітнього проекту для школярів невеликих міст «Відкривай Україну».

Під час заходу відбудеться:  презентація проекту,  показ промо-ролику, підписання меморандуму про співпрацю з обласним управлінням освіти, науки та молоді, обласною держадміністрацією – повідомляють організатори. 

Спікери:

  1. Координатор освітнього проекту «Відкривай Україну» у Західному регіоні, кандидат психологічних наук, доцент кафедри загальної та соціальної психології СНУ імені Лесі Українки Соловей Оксана Анатоліївна.
  2. Начальник управління освіти, науки та молоді Волинської ОДА Плахотна Людмила Володимирівна.
  3. Начальник управління розвитку, інвестицій та європейської інтеграції Волинської ОДА Кресак Юрій Юрійович.
  4. Координатор освітнього проекту «Відкривай Україну» у Волинській області кандидат економічних наук, доцент доцент кафедри економічної теорії та міжнародної економіки Луцького національного технічного університету Урбан Оксана Анатоліївна.

На заході будуть присутні: представники влади, місцеві засоби масової інформації, координатори проекту (регіональний координатор, команда обласних координаторів, координатори міст-учасників: м. Ківерці, м. Рожище, м. Ковель, м. Володимир-Волинський, м. Нововолинськ, м. Камінь-Каширський, м. Любомль; учасники та представники партнерських організацій.

Прес-конференція відбудеться у малому конференц-залі готелю «Україна» (вул. Словацького, 2). Початок о 10.00.

За додатковою інформацією просимо звертатись:

(095) 623 40 13 – координатор проекту «Відривай Україну» у Західному регіоні Оксана Соловей

(050) 505237842 – координатор проекту у Волинській області Оксана Урбан

Про події проекту на всеукраїнському рівні дізнавайтесь з таких джерел:

Сайт проекту: http://vidkruvai.com.ua/

Офіційна сторінка у Фейсбук: https://www.facebook.com/ukraine.open.today

Проект на Спільнокошті: https://biggggidea.com/project/vidkrivaj-ukranu/#

Довідково: 

«Відкривай Україну» − це комплексний освітній проект для підлітків, який поєднує навчання і фан, онлайн і оффлайн. Участь у проекті беруть 270 малих українських міст із населенням від 10 тисяч до 250 тисяч осіб, виключаючи обласні центри. Від однієї школи на проект подається одна команда.

Мета проекту – створити середовище для розвитку підлітків малих міст України, в якому вони набудуть необхідних компетенцій та отримають можливість реалізувати командою власну ідею у своєму місті.

У результаті проекту учасники створять проекти в школі і місті, учні і  вчителі отримають сертифікати по закінченню навчання, півфіналісти і фіналісти отримають цінні призи, 5 команд-переможців отримають тижневе стажування в інших країнах.

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром